Introductie

Foto's

De eigenaresse is Ellen Rijnbeek-Hagendijk.
Zij is reeds vanaf 1982 gediplomeerd hondentrimster.
Op 13 juni 1987 opende zij de deuren van haar eerste trimsalon "Farouche" aan de Lindelaan. Ellen is allround trimster. Zij doet al vanaf 1990 regelmatig mee aan Europese en Wereldkampioenschappen hondentrimmen, waarbij zij reeds meerdere malen prijzen in de wacht heeft weten te slepen. Dit met diverse rassen. Ze is ook een aantal keren geselecteerd  bij de 30 beste vd wereld ofwel de Oster invitation tournament. Verder is Ellen ook zeer actief op het show gebied met haar eigen gefokte Portugese waterhonden in binnen en buitenland en met veel succes.

Thunder heeft vele malen mooie overwinningen behaald zoals de titel wereldkampioen  2007 en 16 andere kampioenschaptitels. Hij heeft zelfs 3 maal een hele show gewonnen. (zgn BIS = Best in show)

Wij werken al enige jaren  niet meer  met stagiaires dus uw hond wordt altijd door een gediplomeerde trimster gedaan en is niet een proefkonijn voor beginners. !!!

Wij vinden dat  de trimbeurt van uw hond  ook een  soort schoonheidsbehandeling  en vooral plezierig moet zijn.

Ons motto is ook al 23 jr het juiste adres voor de liefdevolle behandeling voor uw hond voor zowel huishond als showhond.

Naast het trimmen van uw hond adviseren wij ook over voeding, borstel en kammen, shampoos en vlooienbestrijding. Indien wij tijdens de behandeling gezondheidsproblemen constateren, zoals oog- en oorontsteking, verdachte knobbels, baarmoederontsteking enz. verwijzen wij u door naar een dierenarts. Graag vernemen wij van u eventuele bijzonderheden zoals epilepsie, andere aandoeningen ed, zodat we daar met de behandeling rekening mee kunnen houden.

U kunt bij ons in de trimsalon ook terecht voor de aanschaf van aanverwante artikelen zoals riemen, shampoo's, borstels & kammen, nylabones, aloe vera producten, vlooien & worm bestrijding , etc

 

Groetjes Ellen