Afspraak maken

Veel eerder dan u denkt is uw hond aan zijn eerste trimbeurt toe. Vanaf de tijd dat uw hond volledig is ingeŽnt kunnen wij uw hond al een puppytrim geven.

Breng de hond bij voorkeur niet nat, aan de lijn en niet met volle maag.

U kunt alleen telefonisch een afspraak maken of meteen na uw afspraak van die dag. 

Of eventueel een e-mail sturen naar ellen@farouche.nl

 Op de dag van uw afspraak brengt u de hond naar de trimsalon.

Wij hebben een speciale uitlaat strook voor de trimsalon ( Uiteraard wel even de behoefte opruimen) , laat u hond AUB niet op ons hele terrein de behoefte doen. Honden aan de lijn dit ivm met de drukke dijkweg !!!!

Houdt er rekening mee dat u hem enkele uren bij ons moet achterlaten. Wij vertrouwen erop dat u uw hond goed heeft uitgelaten voordat u hem bij ons brengt. Het zou jammer zijn als hij zijn behoefte zolang moet ophouden. Informeer ons altijd over: besmettelijke aandoeningen zoals bijv. ringworm of kennelhoest, loopsheid, hernia, epilepsie of andere medische aandoeningen.

Ook vragen wij u recente operaties of hechtingen te melden en uw hond vlo vrij te brengen.
Dit is zonder meer mogelijk met de juiste vlooien-bestrijdingsmiddelen. Het is een sprookje dat elke hond vlooien heeft. U wilt uw hond toch ook vlovrij terug!

Bij het afleveren kunt u het best uw hond snel afgeven zonder te treuzelen en zonder de hond onzeker te maken.Dit maakt het alleen maar erger. Uw hond is in goede handen.
Na de trimbehandeling kan uw hond zich anders gedragen, zoals springen, schudden, lichaam besnuffelen. Dit is normaal, uw hond moet ook wennen aan zijn nieuwe geur en uiterlijk. Vergeet vooral niet aan uw hond te vertellen hoe mooi hij is geworden. Uw hond is toch altijd de mooiste !

U kunt ook gewoon in de winter u hond laten trimmen veel mensen denken dat het te koud is maar niets is minder waar.(vb boxers met mm haar mogen toch ook gewoon in de winter naar buiten :))

In huis is het lekker warm en buiten is de hond in beweging.

Belangrijk is wel dat de hond uit de klit is want zijn vacht geeft isolatie voor de warmte .

 


terug